Vårens sista träffar inklusiv Dalaträffen i sommar fick lov att ställas in.
Fulla av förhoppningar att restriktionerna släpps efter sommaren har vi i styrelsen planerat för höstens program.
Höststarten genomfördes som en friluftsaktivitet.

Resten av höstens träffar är ännu osäkra.!


Men här kommer en rolig extra nyhet - utomhus!


Besök på Jonsereds Trädgårdar

Fredagen den 25 sept. kl 10.45

Trädgårdsmästare Peter Svensson tar emot och guidar. Detta blir som ett plåster på såren för årets inställda aktiviteter.
Du, som medlem blir bjuden, gäster betalar 50 kr. på plats. Det finns en stor parkering längst uppe vid trädgården, där vi träffas. Använd GPS.
Åker Du pendeln har du 800 m promenad i lätt uppförsbacke fram till P-platsen. Medtag fikakorg eller köp något i trädgårdskaféet, som är öppet.
Efter fikat bjuder Ann-Mari in till en kort promenad (ung. 2 km) för den som vill. Annars tar Du en extra tur i trädgården.

Anmäl gärna till Ollas Ann-Mari tel. 0723 34 43 09 eller till gronkvist@telia.com så jag vet, hur många jag ska vänta på.


Här nedanför mer om Jonsereds trädgårdar.Jonsereds Trädgårdar

Jonsereds Trädgårdar invigdes 2014 och är en fri tolkning av den 1800-talsträdgård som tidigare låg på platsen. Varje år injuds en mer eller mindre känd trädgårdskreatör. 2020 års gästkreatör heter Timo Räisänen.Han kallar sin trädgård ”Lugnet”.
"Jag ville skapa en plats som rymmer allt det som jag älskar med trädgård. För att lugnet ska infinna sig behöver där finnas många vackra och tåliga växter, ljud från vatten och bladprassel, ett rum för vila, någon plätt för grönsaksodling och en särskild avdelning för mina chiliplantor," säger Timo Räisänen.
Före honom har såväl Anna Mannheimer som Thomas von Brömsen skapat sina gästträdgårdar, som finns där för beskådande.
Men nu är det höst. Vad finns då att beskåda?? En underbar trägård och kanske Fröställningar. Fröställningar går oss lätt förbi. Ibland kanske man upplever dem som stökiga, alltför yviga eller kanske vemodiga eftersom de bär vittnesbörd om en blomma som vissnat ner. Om vi ger oss lite tid att krypa närmre kan vi upptäcka en fantastisk skönhet som ju också bär på hopp om kommande tider.
Så här hittar du till Masthuggets hus